Start > Bloggar > Kommentar om glutenfribak.blogg.se

glutenfribak.blogg.se, kommentarer och synpunkter

glutenfribak.blogg.se

Jag heter Viveca Sylvén Kadesjö och är egen företagare. Företaget som jag är delägare i heter Nya MixWell AB
och vi tillverkar glutenfria produkter. Själv är jag inte glutenintolerant men är väldigt intresserad av att ta fram produkter och recept som är glutenfria och som smakar så gott att min familj, mina vänner och alla andra ska tycka att det är jättegott. Genom den här bloggen vill jag låta även dig kära besökare ta del av mina erfarenheter inom den glutenfria världen.


Länk: http://www.glutenfribak.blogg.seKommentarer

 • Skriven av Annette Nachtegaal, 2012-07-06 08:45:05
 • Hej Viveca, Jag bakar enl. Martin Johanssons recept vanligt surdegsbröd. Inget problem, brödet blir bara härligt seg aromatisk knaprig yta samt stora bubblor, MEN min make blir allt surare. Han är gluten allergiker, jag bakar bröd i bak maskin o den blir jätte god fast han längtar efter surdegsbröd den konsistensen o aromen. Har du recept ? NEJ JAG VILL INTE BAKA MED SURDEGS PULVER: Jag vill göra hans bröd som vårt, men då med glutenfria mjöler? HAr du recept, går det? MVH Annette

 • Skriven av Kristina, 2012-07-13 15:57:36
 • Jag lyckades till min dotter ta fram en glutenfri surdeg och använde endast denna - ingen jäst med andra ord. Bröden jäste jättebra och jag hade bättre resultat. Annars kan glutenfria bröd gärna lukta och smaka en del jäst.
  Men då hon inte är brödslukare/-gillare över lag, så la jag ner detta häftiga försök.
  Tyvärr är det ändå så att glutenfria bröd ALLTID kommer att smaka annorlunda. Det är ett annorlunda mjöl. Tyvärr. Det är att välja - att vara frisk och försaka vissa saker (vilket är lätt för en glutentålig att säga) eller att stoppa i sig och njuta en kort stund och sedan vara förstörd i kroppen i 14 dar...
  Surdegsgrunden startade jag precis som min vanliga - glutenfri mix, vatten och ett rivet äpple. Gick inte förrän tredje försöket, men lycka till!

 • Skriven av Soffor , 2012-09-20 08:28:31
 • trevlig information tack vare dela mig.

 • Skriven av Curt Hermelin, 2013-10-10 20:57:48
 • Hej, vi tillverkar en ekologisk vegan produkt som är baserad på groddat spannmål bl.a. dinkelvete, nakenhavre och gula ärtor. Konsumenter som är glutenintoleranta tycks kunna äta produkten utan att få besvär. Vi tror att detta beror på att groddprocessen har neutraliserat gluten och undrar nu om surdegsprocessen också s.a.s. förvandlar vetefröet på samma sätt och tar bort gluteneffekten. Skulle gärna vill ha dina synpunkter på detta.
  Mvh
  Curt Hermelin

 • Skriven av THERESA, 2019-12-23 17:18:54
 • Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade upp mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade till stavmästaren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande trollformler
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}


Lägg till en kommentar


Kommentar

Ditt namn

Emejl (kommer inte att visas)

Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)
 
Matbloggstoppen