Start > Bloggar > Kommentar om Sarabakar.se

Sarabakar.se, kommentarer och synpunkter

Sarabakar.se

Sara Wennerström

Bor:
Måndag till fredag bor vi mitt i Göteborg. Både Ante och jag har väldigt storstadstypiska projektledarjobb på byrå. På helgerna bor vi i Slöinge. Där finns vårt drömhus, Solhaga, som vi jobbar hårt för att återställa i originalskick så gott det går. Och ett kylskåp med surdegar. Och ett uthus med en gammal bakugn som enligt sotaren ska vara helt ok. Den behöver bara fixas till lite.

Bakgrund:
Jag har bakat i hela mitt liv. Det hela låg på en rimlig nivå tills min bror Kaspar skaffade en hushållsassistent från Electrolux. Och jag en Kitchen Aid. I samma veva gjorde jag ett reportage på Riddarbageriet där jag fick höra Johan Sörberg prata oavbrutet en hel natt om en brödkultur som ligger långt bort från Hönö och Skogaholm. Kaspar gav mig surdegarna han hade tjatat till sig på Thörnströms kök och jag började och köpa bagerimjöl på en lastbrygga i Högsbo industriområde. Hitta på egna recept och nya brödformat. Jag tycker på sätt och vis att själva bakningen är roligare än att äta brödet. Det är helt magiskt att man kan göra så fantastiska saker med enkla råvaror som mjöl, vatten och salt. Visst kan många av recepten verka ganska avancerade vid en första läsning. Men jag hoppas ändå kunna inspirera helt oerfarna hobbybagare att prova. Det är inte så himla komplicerat egentligen.


Länk: http://www.sarabakar.se/Kommentarer

  • Skriven av brenda greg, 2019-11-26 10:08:13
  • Jag är glad över att dela mitt vittnesmål här, jag är brenda och har varit gift för länge sedan, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän det fjärde året i vårt äktenskap, när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen till vår äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att det hela var en lögn, men han förlorade kärlek, förtroende och förtroende för mig. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för en skilsmässa, senare blev vi separerade. Två år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag inledde en sökning på hur man skulle få tillbaka min man, och då hänvisades jag till Dr. IZOYA, en stor och mycket andlig man som älskade en kärlek stava för mig och fick min EX att återvända till mig inom 48 timmar. med glädjen och lyckan i mig släpper jag hans kontakt, drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också till att följa frågor ...
    (1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning


Lägg till en kommentar


Kommentar

Ditt namn

Emejl (kommer inte att visas)

Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)
 
Matbloggstoppen