Prenumerera
|
Kontakta oss
|
Om Bakasurdeg.se
|
Översikt
Start
>
Köpa surdegsbröd
>
Kommentar om Björkaholms Bakarstuga
Björkaholms Bakarstuga, kommentarer och synpunkter
»
Björkaholms Bakarstuga
»
Detaljer
»
Karta
Björkaholms Bakarstuga
Värmlands första ekologiska bageri, grundad 2006.
Bröd med KRAV-certifikat på stenmalt mjöl. Osötad och utan tillsatser. Allt bröd bakas med havssalt och vitaliserat vatten.
Länk:
Björkaholms Bakarstuga
Kommentarer
Lägg till en kommentar
Sätt betyg:
Kommentar
Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)
Sök recept
Varför surdeg?
Vad är surdeg?
Hur börjar man?
Recept...
Recept med bilder
Recept för källor
Recept A-Ö
Köpa surdegsbröd
Böcker
Bloggar
Länkar
Mjöler
Tillbehör
Tips
Parlör
Videoklipp
Forum...
Baktankar
Frågor & svar
Övrigt
Lägg till recept
Lägga till butik / bageri
Baka surdeg finns nu på facebook!
Kategorier
Ljusa bröd
Mörka bröd
Grova bröd
Fruktbröd
Smaksatta bröd
Skållade bröd
Söta bröd
Gott med bröd
Gott till bröd
Senaste recepten
Skållat surdegsbröd
Parmesan Bröd
olivbröd
Anis- och rågbröd
Tranbärsbröd med hasselnötter
Dinkelbröd med vetekross
Baguette
Danskt rågbröd 2011
Tekakor på surdeg
Bakasurdegs ljusa
Populäraste recepten
Levainbröd
Baguette
Levain bräck
Bakasurdegs ljusa
Poolish
Grahamsbröd
Grovt vardagsbröd
Grand Blanc
Tekakor på surdeg
Tranbärsbröd med hasselnötter
Receptkommentarer
Hej, tack för många bra recept! Använder din sida ofta!
Hej, härligt men en bra hemsida om surdeg. Har bakar Ba
Hej, Jag är Engelskman och be om ursäkt i förhand för m
Inte dumt alls :)
Har provat att variera mjöl för att göra brödet lite gr
Håller med, måste blivit något fel. Sänkte mängden duru
Har bakat surdeg mest på känn tidigare och det blir lit
Senaste foruminläggen
Vilket bättre mjöl
Slemmigt svamplock ocanpå surdeg
Varför blir degen "klistrig"?
Surdegjäsning i olika miljöer
Bakform
Köpa spannmål
Mindre surt?
Protein surdegsbröd?
Surdegen dubbleras ej
Mjuk skorpa
Senaste tipsen
Bensbyns brödbutik och café
Kaffestugan i Böda
Lokal
Björkaholms Bakarstuga
Stensö Hembageri
Övriga kommentarer
Everything is very open with a really clear description
Greetings! Very useful advice within this article! It i
Fantastic goods from you, man. I have understand your
Vid större degar (4 limpor och uppåt) använder jag 35 c
Hej! Undrar om det är möjligt att få din e-postadres
http://www.ytterjarnaforum.se/vard-omsorg/gluten/?print
Använd bakmaskin, jag diskar så gott som aldrig :) M
Taggar
baka surdeg surdegsbröd bröd levain kultur surdegsgrund recept