Prenumerera
|
Kontakta oss
|
Om Bakasurdeg.se
|
Översikt
Start
>
Bloggar
>
Kommentar om Gotlandsbagaren.blogspot.se
Gotlandsbagaren.blogspot.se, kommentarer och synpunkter
»
gotlandsbagaren.blogspot.se
Gotlandsbagaren.blogspot.se
Jag är en bagare och konditor som bor i Visby med min familj. Familjen består av fru och tre barn. Jag har ett utmärkt arbete där jag får göra det jag vill göra i livet, nämligen att baka. Jag är även en sportdåre ut i fingerspetsarna och försöker följa så mycket sport som möjligt.
Varför har jag skapat den här bloggen?
Jag har startat den här bloggen med tanken att upplysa människor om bakning. Upplysa om vilka olika vägar man kan gå för att ta fram olika produkter.
Jag har på senare tid börjat baka otroligt mycket hemma. En stor anledning till det är nystartade surdegar och en baksten i julklapp. Det är lite som en ny kärlek. Det går inte att sluta baka och förhoppningen är att få upp människors ögon för just hantverket bakning.
"Marknaden" är ju full med bageribloggar så varför ska man följa den här?
Jag tror att jag kan ge en annan syn på bakningen då jag inte är någon vanlig "hemmabagare" utan arbetar med det och vi har en ganska stor produktion utan att för den delen vara ett industriellt bageri. Vi slår upp alla degar för hand så det är ju ett hantverk man håller på med och det är väl det jag vill förmedla, själva hantverket och visa vad just du skulle kunna göra med ganska enkla medel.
Länk:
gotlandsbagaren.blogspot.se
Kommentarer
Lägg till en kommentar
Sätt betyg:
Kommentar
Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)
Sök recept
Varför surdeg?
Vad är surdeg?
Hur börjar man?
Recept...
Recept med bilder
Recept för källor
Recept A-Ö
Köpa surdegsbröd
Böcker
Bloggar
Länkar
Mjöler
Tillbehör
Tips
Parlör
Videoklipp
Forum...
Baktankar
Frågor & svar
Övrigt
Lägg till recept
Lägga till butik / bageri
Baka surdeg finns nu på facebook!
Kategorier
Ljusa bröd
Mörka bröd
Grova bröd
Fruktbröd
Smaksatta bröd
Skållade bröd
Söta bröd
Gott med bröd
Gott till bröd
Senaste recepten
Skållat surdegsbröd
Parmesan Bröd
olivbröd
Anis- och rågbröd
Tranbärsbröd med hasselnötter
Dinkelbröd med vetekross
Baguette
Danskt rågbröd 2011
Tekakor på surdeg
Bakasurdegs ljusa
Populäraste recepten
Levainbröd
Levain bräck
Baguette
Grahamsbröd
Grand Blanc
Rågbröd
Gotlandslimpa
Bakasurdegs ljusa
Tekakor på surdeg
Helgbak på levain med manitoba cream
Receptkommentarer
Hej, härligt men en bra hemsida om surdeg. Har bakar Ba
Hej, Jag är Engelskman och be om ursäkt i förhand för m
Inte dumt alls :)
Har provat att variera mjöl för att göra brödet lite gr
Håller med, måste blivit något fel. Sänkte mängden duru
Har bakat surdeg mest på känn tidigare och det blir lit
Varför vill alla använda manitobacream? Varför inte sat
Senaste foruminläggen
Slemmigt svamplock ocanpå surdeg
Varför blir degen "klistrig"?
Surdegjäsning i olika miljöer
Bakform
Köpa spannmål
Mindre surt?
Protein surdegsbröd?
Surdegen dubbleras ej
Mjuk skorpa
Torrt surdegsbröd
Senaste tipsen
Bensbyns brödbutik och café
Kaffestugan i Böda
Lokal
Björkaholms Bakarstuga
Stensö Hembageri
Övriga kommentarer
Vid större degar (4 limpor och uppåt) använder jag 35 c
Hej! Undrar om det är möjligt att få din e-postadres
http://www.ytterjarnaforum.se/vard-omsorg/gluten/?print
Använd bakmaskin, jag diskar så gott som aldrig :) M
Fy f-n vilket skit. Köpte från leverantör i Danmark mot
Finns inte längre.
Är det glutenfritt?
Taggar
baka surdeg surdegsbröd bröd levain kultur surdegsgrund recept