Prenumerera
|
Kontakta oss
|
Om Bakasurdeg.se
|
Översikt
Start
>
Böcker
>
Kommentar om Bröd hemma
Bröd hemma, kommentarer och synpunkter
»
Köp boken hos Adlibris
»
Köp boken hos Bokus
Bröd hemma
En slev, en bunke och en ugn fler redskap behöver du inte för att baka ditt eget supergoda bröd!
Trenden inom brödbak går mot det enkla och här går Mette tillbaka till grunderna och visar det ursprungliga, avskalade sättet att baka bröd. Tricket för lyckade matbröd är lite jäst och lång jäsningstid en utmärkt möjlighet att till exempel få nybakt bröd till frukost! Du får också lära dig hur enkelt det är att lyckas med surdegsbrödet och dessutom bjuder Mette på goda tillbehör till ditt nybakade bröd marmelad, färskost, röror...
Mette sprider här sin entusiasm för brödbak med full kraft det är roligt att baka och med den här boken också enkelt att lyckas!
»
Köp boken hos Bokus
»
Köp boken hos Adlibris
Betyg 4,0 av 1 röster
Kommentarer
Skriven av Nellie, 2011-12-15 19:38:29
Hej!
Jag har en tävling i samarbete med OBH Nordica som jag tror att du skulle gilla!
Kom gärna förbi och var med och tävla =)
Kram
/Nellie
http://sockertussen.blogspot.com/2011/12/tavling-vinn-obh-nordicas-nya.html
Betyg: 4
Skriven av patrik, 2012-10-09 21:26:45
Den ska man köpa!www.sportochspelkocken.se vi gillar verkligen att baka här hemma:)
Lägg till en kommentar
Sätt betyg:
Kommentar
Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)
Sök recept
Varför surdeg?
Vad är surdeg?
Hur börjar man?
Recept...
Recept med bilder
Recept för källor
Recept A-Ö
Köpa surdegsbröd
Böcker
Bloggar
Länkar
Mjöler
Tillbehör
Tips
Parlör
Videoklipp
Forum...
Baktankar
Frågor & svar
Övrigt
Lägg till recept
Lägga till butik / bageri
Baka surdeg finns nu på facebook!
Kategorier
Ljusa bröd
Mörka bröd
Grova bröd
Fruktbröd
Smaksatta bröd
Skållade bröd
Söta bröd
Gott med bröd
Gott till bröd
Senaste recepten
Skållat surdegsbröd
Parmesan Bröd
olivbröd
Anis- och rågbröd
Tranbärsbröd med hasselnötter
Dinkelbröd med vetekross
Baguette
Danskt rågbröd 2011
Tekakor på surdeg
Bakasurdegs ljusa
Populäraste recepten
Levain bräck
Levainbröd
Baguette
Bakasurdegs ljusa
Grovt vardagsbröd
Poolish
Tranbärsbröd med hasselnötter
Rågbröd
Gotlandslimpa
Grand Blanc
Receptkommentarer
Hej ingen jäsning
Hello Thank you for the quickly delivery to my home.
Hello Thank you for the quickly delivery to my home.
Varför kallas det bräck?
Jag är ny på surdegsbak och har en rågsur som blev kano
Jag är ny på surdegsbak och har en rågsur som blev kano
Hej, tack för många bra recept! Använder din sida ofta!
Senaste foruminläggen
Hård skorpa
Vilket bättre mjöl
Slemmigt svamplock ocanpå surdeg
Varför blir degen "klistrig"?
Surdegjäsning i olika miljöer
Bakform
Köpa spannmål
Mindre surt?
Protein surdegsbröd?
Surdegen dubbleras ej
Senaste tipsen
Bensbyns brödbutik och café
Kaffestugan i Böda
Lokal
Björkaholms Bakarstuga
Stensö Hembageri
Övriga kommentarer
What is Groove.ai? Groove.ai is a state-of-the-art s
Everything is very open with a really clear description
Greetings! Very useful advice within this article! It i
Fantastic goods from you, man. I have understand your
Taggar
baka surdeg surdegsbröd bröd levain kultur surdegsgrund recept