Prenumerera
|
Kontakta oss
|
Om Bakasurdeg.se
|
Översikt
Start
>
Köpa surdegsbröd
>
Detaljer om Ekostore
Ekostore - detaljsida
»
Ekostore
»
Karta
»
Läs/skriv kommentar
(0)
Ekostore
Det är redan väldigt många som har upptäckt vårt fantastiska bröd från Cum Pane i Majorna. Surdegsbröd i alla dess former och smaker, mums. Vår personliga favorit just nu är semlan, den måste smakas.
Kontakt
Postadress: Ekelundsgatan 4, 411 18 Göteborg
Telefon: 031-136023
E-post:
info@ekostore.se
Hemsida:
http://www.ekostore.se/
Öppettider: Vardagar 10-20, Lördag 10-16, Söndag stängt
Se
karta
Länk:
Ekostore
Sök recept
Varför surdeg?
Vad är surdeg?
Hur börjar man?
Recept...
Recept med bilder
Recept för källor
Recept A-Ö
Köpa surdegsbröd
Böcker
Bloggar
Länkar
Mjöler
Tillbehör
Tips
Parlör
Videoklipp
Forum...
Baktankar
Frågor & svar
Övrigt
Lägg till recept
Lägga till butik / bageri
Baka surdeg finns nu på facebook!
Kategorier
Ljusa bröd
Mörka bröd
Grova bröd
Fruktbröd
Smaksatta bröd
Skållade bröd
Söta bröd
Gott med bröd
Gott till bröd
Senaste recepten
Skållat surdegsbröd
Parmesan Bröd
olivbröd
Anis- och rågbröd
Tranbärsbröd med hasselnötter
Dinkelbröd med vetekross
Baguette
Danskt rågbröd 2011
Tekakor på surdeg
Bakasurdegs ljusa
Populäraste recepten
Levainbröd
Baguette
Levain bräck
Levain med jäst, dubbel sats
Grand Blanc
Grahamsbröd
Bakasurdegs ljusa
Tekakor på surdeg
Grovt vardagsbröd
Gotlandslimpa
Receptkommentarer
Hej, härligt men en bra hemsida om surdeg. Har bakar Ba
Hej, Jag är Engelskman och be om ursäkt i förhand för m
Inte dumt alls :)
Har provat att variera mjöl för att göra brödet lite gr
Håller med, måste blivit något fel. Sänkte mängden duru
Har bakat surdeg mest på känn tidigare och det blir lit
Varför vill alla använda manitobacream? Varför inte sat
Senaste foruminläggen
Slemmigt svamplock ocanpå surdeg
Varför blir degen "klistrig"?
Surdegjäsning i olika miljöer
Bakform
Köpa spannmål
Mindre surt?
Protein surdegsbröd?
Surdegen dubbleras ej
Mjuk skorpa
Torrt surdegsbröd
Senaste tipsen
Bensbyns brödbutik och café
Kaffestugan i Böda
Lokal
Björkaholms Bakarstuga
Stensö Hembageri
Övriga kommentarer
Vid större degar (4 limpor och uppåt) använder jag 35 c
Hej! Undrar om det är möjligt att få din e-postadres
http://www.ytterjarnaforum.se/vard-omsorg/gluten/?print
Använd bakmaskin, jag diskar så gott som aldrig :) M
Fy f-n vilket skit. Köpte från leverantör i Danmark mot
Finns inte längre.
Är det glutenfritt?
Taggar
baka surdeg surdegsbröd bröd levain kultur surdegsgrund recept