Prenumerera
|
Kontakta oss
|
Om Bakasurdeg.se
|
Översikt
Start
>
Köpa surdegsbröd
>
Detaljer om Eko-Skafferiet
Eko-Skafferiet - detaljsida
»
Eko-Skafferiet
»
Karta
»
Läs/skriv kommentar
(0)
Eko-Skafferiet
Kontakt
Postadress:
Telefon:
E-post:
Hemsida:
http://handlaekologiskt.nu
Öppettider:
Se
karta
Länk:
Eko-Skafferiet
Sök recept
Varför surdeg?
Vad är surdeg?
Hur börjar man?
Recept...
Recept med bilder
Recept för källor
Recept A-Ö
Köpa surdegsbröd
Böcker
Bloggar
Länkar
Mjöler
Tillbehör
Tips
Parlör
Videoklipp
Forum...
Baktankar
Frågor & svar
Övrigt
Lägg till recept
Lägga till butik / bageri
Baka surdeg finns nu på facebook!
Kategorier
Ljusa bröd
Mörka bröd
Grova bröd
Fruktbröd
Smaksatta bröd
Skållade bröd
Söta bröd
Gott med bröd
Gott till bröd
Senaste recepten
Skållat surdegsbröd
Parmesan Bröd
olivbröd
Anis- och rågbröd
Tranbärsbröd med hasselnötter
Dinkelbröd med vetekross
Baguette
Danskt rågbröd 2011
Tekakor på surdeg
Bakasurdegs ljusa
Populäraste recepten
Levain bräck
Levainbröd
Baguette
Bakasurdegs ljusa
Grovt vardagsbröd
Poolish
Tranbärsbröd med hasselnötter
Rågbröd
Gotlandslimpa
Grand Blanc
Receptkommentarer
Hej ingen jäsning
Hello Thank you for the quickly delivery to my home.
Hello Thank you for the quickly delivery to my home.
Varför kallas det bräck?
Jag är ny på surdegsbak och har en rågsur som blev kano
Jag är ny på surdegsbak och har en rågsur som blev kano
Hej, tack för många bra recept! Använder din sida ofta!
Senaste foruminläggen
Hård skorpa
Vilket bättre mjöl
Slemmigt svamplock ocanpå surdeg
Varför blir degen "klistrig"?
Surdegjäsning i olika miljöer
Bakform
Köpa spannmål
Mindre surt?
Protein surdegsbröd?
Surdegen dubbleras ej
Senaste tipsen
Bensbyns brödbutik och café
Kaffestugan i Böda
Lokal
Björkaholms Bakarstuga
Stensö Hembageri
Övriga kommentarer
What is Groove.ai? Groove.ai is a state-of-the-art s
Everything is very open with a really clear description
Greetings! Very useful advice within this article! It i
Fantastic goods from you, man. I have understand your
Taggar
baka surdeg surdegsbröd bröd levain kultur surdegsgrund recept