Start > Frågor & svar > Kommentar om Surdeg (Vete) - Vilka variationer finns?

Surdeg (Vete) - Vilka variationer finns?

Hej! Jag har precis börjat på min allra första surdeg, med fikon i. Jag undrar vilka variationer som finns, jag vet t.ex. att man kan ha i honung, äpple, torkade fikon, persikor och plommon. Finns det fler? Jag är personligen rätt nyfiken på om man kan t.ex. ha i körsbär eller persimon/sharon (färsk)eller t.ex om man kan ha i någon form a t.ex. körsbärsvin?
Alexandra



Svar, kommentarer eller synpunkter

    2011-12-12 20:56:50

    Hej, jag tror du blandar ihop med vildjäst. Surdegsgrund brukar vara vete eller råg.

    Bakasurdeg.se

Lägg till en svar


Svar, kommentar eller synpunkt Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar
Matbloggstoppen