Start > Frågor & svar > Kommentar om Skrädmjöl?

Skrädmjöl?

Någon här som testat att baka på skrädmjöl? Jag hittade sådant i affären senast och tyckte det lät spännande. Jag tar gärna emot tips och råd!
Lotta



Svar, kommentarer eller synpunkter

    2011-08-08 16:10:41

    Jag testade ett recept från Ingeborgs kök på rågsurdegsgrund. Rent ut sagt skitgott! Förmodligen ett av de godare bröden jag gjort i mina dagar...
    Apropå det där med för mycket skrädmjöl så är det väl så att man inte kan baka på rent skrädmjöl för att det inte finns någon direkt jäskraft. Har för mig att jag läste det någonstans i min jakt på recept.

    Lotta
    2011-07-23 10:21:58

    Jag brukar hälla i lite skrädmjöl i de flesta bröd. Det ger en god smak, men jag gillar inte att baka på bara skrädmjöl. Det blir FÖR mycket smak då. Pröva dig fram vad du gillar. Jag tar kanske 1/3 av mjölet som skrädmjöl.

    gott, gott

Lägg till en svar


Svar, kommentar eller synpunkt Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar
Matbloggstoppen