Start > Frågor & svar > Kommentar om Ska fördegen skikta sig?

Ska fördegen skikta sig?

Blev inspirerad när jag hittade den här sidan att äntligen testa på att baka surdegsbröd. Är nu inne på tredje dagen i fördegen, men den skiktar sig, blir ett vattnigt lager ovanpå, inte lika mycket idag som igår och den luktar väldigt skumt. Matade den igårkväll. Borde jag börja om eller är det bara att köra på ändå? Är svårt att veta när man inte testat innan.
Josefin



Svar, kommentarer eller synpunkter

    2011-05-16 07:59:48

    Hej Josefin.
    Jag antar att det är surdegsgrunden du menar? Bubblar den nåt? Luktar den skumt så kasta och börja om, det kan ta några gånger innan det blir bra.

    Lycka till!

    Bakasurdeg.se

Lägg till en svar


Svar, kommentar eller synpunkt Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar
Matbloggstoppen