Start > Frågor & svar > Kommentar om Fördeg

Fördeg

Hej! I recepten står att man ska ha en fördeg. Eftersom jag har matat min fördeg några veckor nu utan att baka så undrar jag hur mycket fördeg man ska ha? Den har ju vuxit, varför står där inget om det i recepten? Skulle vilja ha vikten på hur mkt fördeg man ska använda. Dessutom så undrar jag vad rundbakning är, skulle gärna vilja att vissa saker var lite mer tydliga. För oss som är nybörjare är inte allt så självklart.
Rebban



Svar, kommentarer eller synpunkter

    2011-07-10 21:46:55

    Jo men det står ju inte hur mycket (mängd) fördeg man ska ha om den inte är nygjord - de växer ju när man inte använder dem. Hur mycket är "normalmängden" att ha i?

    Ingrid
    2011-02-21 19:46:52

    Fördeg är ju länkat i varje recept där allt är förklarat....dessutom finns det en parlör med beskrivning av ord osv för oss nybörjare...mer självklart blir det väl inte? Eller har jag missuppfattat dig?

    Karolina

Lägg till en svar


Svar, kommentar eller synpunkt Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar
Matbloggstoppen