Start > Frågor & svar > Kommentar om Vilken assistent använder ni?

Vilken assistent använder ni?

Jag har en kitchen aid hemma som jag använder när jag bakar. Men de flesta surdegsdegar jag har testat börjar vandra uppåt efter två minuter och sen har jag och assistenten ett litet krig eftersom jag helst vill ha degen kvar i skålen. Degen blir också "hård" ganska snabbt och det gör det svårt att få in saltet om jag inte lägger i det efter några få minuter. Vad har ni för assistenter? Har ni liknande problem?
MiraSvar, kommentarer eller synpunkter

  2016-04-12 18:53:34

  Jag har exakt samma problem, köpte en hushållsmaskin denna veckan. Det är min första. Degen börjar klättra och vill ut ur byttan.


  vilket tillbehör använder ni? har testat de olika men tycker degkroken fungerar bäst, sen har jag en grej som ser ut som ett löv och en som ser ut som en visp.

  fredrik
  2015-06-30 01:16:20

  Hej! Använder en gammal orange Hugin på 7 liter från 80-talet. Vissa degar, oftast rena vetedegar kan tendera att klättra uppåt efter 5-6 minuters körning men det är oftast inget problem, bara att skrapa ned med en hård plastskrapa. Den här gamla ångvälten driver även runt degen så våldsamt att det inte är något problem att få in saltet i degen.

  Jakob

Lägg till en svar


Svar, kommentar eller synpunkt Ditt namn
Emejl (kommer inte att visas)
Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)


Lägg till kommentar
Matbloggstoppen